Blink d.o.o.

Više od 20 godina u Republici Hrvatskoj na usluzi smo našim klijentima kao podrška u IT poslovanju.

Naši klijenti uživaju u pogodnostima inovativnog pristupa pri dizajniranju i izvedbi informatičko-poslovnih rješenja te personaliziranom pristupu rješavanja njihovih potreba i želja.

U današnjim uvjetima jake poslovne konkurencije, kvalitetno osmišljen i implementiran informatički sustav ima sve veću ulogu u pozicioniranju i uspjehu kompanije na tržištu. Upravo iz tog razloga, glavni cilj naše tvrtke je u potpunosti zaokružiti informatičku ponudu pružajući klijentima cjelovita poslovna rješenja u svrhu ubrzanja poslovnih procesa, donošenja kvalitetnijih strateških odluka, jednostavnijeg upravljanja projektima te, naravno, smanjenju troškova poslovanja.  

Ponosni smo na činjenicu da naši djelatnici posjeduju čitav niz stručnih Microsoft certifikata te su sudjelovali u nizu zahtjevnih projekata čime smo se pozicionirali na IT tržištu kao poželjni suradnici i konzultanti sa načelima poslovne izvrsnosti i visoke kvalitete usluge.  

U prilog navedenome moramo istaknuti i da smo dugogodišnji nositelj certifikata Microsoft Silver Partner u raznim područjima Microsoft tehnologija.  

Profesionalan pristup, kvalitetno planiranje resursa te stalno ulaganje u djelatnike, garantiraju vrhunsku kvalitetu usluga našim klijentima. Polažemo puno pažnje u edukaciju i usavršavanje naših djelatnika kako bi u svakom trenutku bili u toku s najnovijim događanjima na području Microsoft tehnologija.  

U našoj tvrtki ne dijelimo klijente na male i velike, već nam je zadovoljan poslovni partner najveća nagrada. Stoga ohrabrujemo naše klijente i partnere da nas kontaktiraju i upoznaju sa svojim idejama i željama kako bismo kvalitetnom suradnjom ostvarili rast naših klijenata, ali i nas samih.  

Naša 20-godišnja tradicija garancija je i Vašeg poslovnog uspjeha.