U današnje doba informatička tehnologija toliko je uznapredovala da je prosječnom korisniku vrlo teško razlučiti zrele i korisne tehnologije od aktualnih "buzzworda" koji još nisu kvalitetno uobličeni u korisne proizvode.

Vrlo je česta i situacija u kojoj tvrtka potroši veliku količinu novca na najnoviju informatičku tehnologiju želeći unaprijediti svoje poslovanje i povećati produktivnost, da bi nakon nekog vremena postalo jasno kako se postojeći informatički sustav ne iskorištava ni približno onoliko korisno koliko je bilo predviđeno. Nije rijedak niti slučaj kada se najnovija (i skupa) računala koriste kao malo pametnije pisaće mašine.

Blink svojom uslugom informatičkog konzaltinga nudi rješenje ovakve situacije u korist poslovnog sustava korisnika dajući profesionalne savjete prilikom nabave nove softverske i hardverske opreme, te pomažući u boljem iskorištavanju postojeće putem savjeta, unprijeđene implementacije ili razvoja prilagođenih aplikativnih rješenja.

U procesu unapređivanja upotrebe informatičke tehnologije naših korisnika sudjeluju stručnjaci certificirani priznatim certifikatima sa dugogodišnjim iskustvom u radu i na projektiranju različitik sustava za organizacije svih veličina.

Uz sve navedeno, tvrtka Blink d.o.o. zajedno sa financijskim partnerima omogućava klijentima fleksibilno i prilagođeno financiranje nabave proistekle iz projektiranja sustava, kako bi se naši korisnici rasteretili većih jednokratnih izdataka te proveli nabave u skladu sa financijskim strategijama te poslovnim planovima.

Microsoft
Veeam
Bitrix24
ESET
IBM
Lenovo