Djelatnici tvrtke Blink d.o.o. izradili su aplikativni sustav DOGMA za vođenje domova umirovljenika na temelju poznavanja poslovnih procesa unutar domova i baziranjem rješenja na otklanjanju problema s kojima se susreću djelatnici domova.

Na svakom od ovih programa sudjelovalo je više stručnih radnika kako bi se uspostavio sustav kontrole izrađenih funkcionalnosti, dobila široka slika djelatnosti te zadovoljili svi zahtjevi stručnih djelatnika. U nastojanjima da sustav bude savršeno skrojen potrebama korisnika, uspjeli smo omogućiti minimalne tehničke preduvjete za korištenje aplikativnog sustava, a jedini preduvjet je brza internet veza (DSL) na računalima kojima se služi DOGMOM.

Posebna pažnja posvećena je sigurnosti podataka i nadzoru rada zaposlenika, što je riješeno upotrebom suvremenih znanja i tehnologija. Krađa podataka je onemogućena, a nadzor rada zaposlenika omogućen je sustavom autentifikacije kojim se jasno mogu pratiti sve promjene u aplikaciji koje je pojedina osoba napravila.

DOGMU trenutno koristi preko 20 domova umirovljenika, što čini tvrtku Blink d.o.o.  liderom u području informatičkih usluga za domove umirovljenika u Republici Hrvatskoj.